Aixam gamma

Lugtenburg uw dealer voor Aixam

AIXAM 45km/u brommobielen

Klik op onderstaande link om naar onze AIXAM website te gaan:

https://aixamlugtenburg.nl/

RIJDEN MET AM-RIJBEWIJS

AIXAM is de marktleider in Europa voor vierwielers zonder autorijbewijs. Vervaardigd in Frankrijk, creëren ingenieurs een assortiment op basis van drie kernwaarden: veiligheid, comfort en design.

Aixam biedt drie assortimenten: EMOTION, e-Aixam en Minauto, met een diesel- of elektrische motor (City en Coupé). Als u een Aixam-model kiest, profiteert u van de betrouwbaarheid en passie van het merk voor de veiligheid en het comfort van de gebruikers.
Ontdek de configurator waarmee u uw toekomstige voertuig kunt bouwen en visualiseren. Er zijn verschillende uitrustingen beschikbaar om het voertuig te creëren dat aan uw eisen voldoet.

 

MODELLEN VAN AIXAM

Het nieuwe gezicht van AIXAM heet AIXAM Sensation. Deze nieuwe lijn 45 km auto's maakt het product eindelijk volwassen: met nauwkeurige en scherpe lijnen, innovatief design en een moderne uitstraling zorgt AIXAM voor een revolutie op de markt van brommobielen. Het rijcomfort wordt naar een hoger niveau getild met een stillere motor en luxe opties. Ook op het gebied van veiligheid heeft AIXAM vernieuwingen doorgevoerd. De brommobielen zijn allemaal voorzien van nieuwe verlichting, inclusief automatische inschakeling van de waarschuwingslichten bij hard remmen of een plotselinge snelheidsvermindering.

 

STEL UW EIGEN 45 KM AUTO SAMEN

Bekijk hieronder alle modellen en prijzen. Dit zijn 'vanaf'-prijzen, dus wilt u precies weten wat uw ideale brommobiel kost? Stel deze dan zelf samen: de prijs van de brommobiel en de prijzen van alle mogelijke opties worden u direct getoond. Liever thuis op uw gemak onze uitgebreide brochure doornemen? Vraag de informatiebrochure aan en wij versturen deze gratis per post. 

U mag in een 45 km auto rijden indien u in het bezit bent van één van de volgende rijbewijzen:

  • AM Rijbewijs
  • Rijbewijs B (auto)
  • Rijbewijs A (motor) 

Lees meer over de wetten en regels. AIXAM. Waarom zou u wachten?

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen