Reconditioning van uw auto

Autoreiniging, nu met gratis Wash & Shine bij een behandeling.

Autoreiniging

Wist je dat je autolak beschadigd kan raken door vuil dat te lang op je auto zit? Denk hierbij aan strooizout, maar ook aan vogelpoep of insecten. Daarnaast beschikken veel (nieuwe) auto’s over rijhulpsystemen, die werken door middel van sensoren en camera’s. Die werken alleen goed als je ze schoon houdt! Om je lak én auto in maximale conditie te houden, is het dus verstandig om je auto regelmatig te (laten) wassen. Ook daarbij helpen wij je graag!

Waxoyl-lakbescherming voor jouw auto vind je bij ook bij Autobedrijf Lugtenburg.

Wil je dat de lak van jouw nieuwe auto ook als nieuw blijft? Geef de lak dan de bescherming die het verdiend, met een Waxoyl 100+ behandeling. Na een Waxoyl-behandeling heeft de lak van je nieuwe auto een moeilijk doordringbaar lakpantser. Hiermee is je auto beschermd tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Denk aan UV-straling, luchtverontreiniging, strooizout en modder.

Lederen bekleding professioneel reinigen, wij doen het!

Reinigen en onderhouden van autointerieur, autostoelen, motor leer, en andere onderdelen gemaakt van glad leer. Verwijdert vuil, olie en vet, en houdt tegelijkertijd het leer zeer soepel zonder dat het glad wordt. Bijenwas zorgt voor een perfect waterproof resultaat. Bevat geen kleurstoffen dus het is geschikt voor leer van elke kleur. Ideaal voor voertuigen met stoelverwarming en geperforeerd leder oppervlakken. Met lederen geur en UV-bescherming. Siliconen vrij.

Vraag naar de behandelingen en prijzen.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen