foto showroom

Over ons

AutoCrew Lugtenburg is gevestigd in Maarssen. Wij zijn opgericht in 1958. Na eerst de merken Simca,Talbot en Chrysler te hebben gevoerd,  zijn wij in de periode van 1980 t/m 2017 Peugeot dealer geweest (Peugeot heeft toen besloten het dealernetwerk drastisch in te krimpen). Wij hebben ervoor gekozen om ons aan te sluiten bij Bosch Autocrew. Bosch is een van de grootste Automobieltechnologie bedrijven van Europa, door deze samenwerking  blijft de kwaliteit van onze werkplaats voor u gewaarborgd. 

Bij ons staat bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is ons familie bedrijf gegroeid tot een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. 

 

Autobedrijf Lugtenburg Maarssen

In onze werkplaats vind je betaalbaar auto onderhoud voor alle merken en modellen op dealerniveau. Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid en hebben veel praktijkervaring. Daarnaast werken wij vooral met onderdelen en apparatuur van Bosch, net als de meeste autofabrikanten. U bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor je APK, onderhoud aan je auto, reparaties en schadeherstel. Leaserijders zijn ook welkom, wij werken voor de meeste leasebedrijven. Ook voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kun je bij ons terecht. Ook een zoekopdracht is mogelijk, wij zoeken voor u de auto die bij u past en natuurlijk wordt de auto vooraf gecontroleerd op een aantal belangrijke punten.

Contact

Je bent van harte welkom. Kom gerust eens bij ons langs in ons Autobedrijf in Maarssen om kennis te maken! De koffie staat voor u klaar. 

 

 

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen